Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 13:29Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η μετεωρολογική υπηρεσία. Ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το Σάββατο, με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες στα βορειοδυτικά.
Την Κυριακή η κακοκαιρία θα επηρεάσει το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο και κατά διαστήματα την Ήπειρο. Κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής η κακοκαιρία θα επηρεάσει την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πιθανόν πριν το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ από τις απογευματινές ώρες η κακοκαιρία θα φτάσει και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα επηρεάσει το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, ενώ το απόγευμα θα επεκταθεί κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Την Τρίτη τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης -
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου -
Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026 -
ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -
Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026