ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Τηλεοπτικές άδειες: Έξι οι φάκελοι που κατατέθηκαν στο ΕΣΡ

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 15:31

Έξι φάκελοι κατατέθηκαν τελικά στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τον επικείμενο διαγωνισμό και η μία που έμεινε, το πιθανότερο είναι ότι θα επαναπροκηρυχθεί.

Οι σταθμοί που προσήλθαν στο ΕΣΡ και κατέθεσαν φάκελο είναι κατά χρονική σειρά ο ΣΚΑΪ, το STAR, ο ALPHA, ο ANT1 και το E, ενώ στο διαγωνισμό θα συμμετέχει και η εταιρεία «Ελληνική Τηλεοπτική».

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ:

«Εληξε στις 15:00 σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2018, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση 7 αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Στο ΕΣΡ κατετέθησαν έξι (6) αιτήσεις από τις εξής εταιρείες:

1.Ειδήσεις Nτοτ Kομ, Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία Παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΪ)

2. Νέα Τηλεόραση Α.Ε. (Star Channel)

3. Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. (Alpha)

4. Antenna TV Α.Ε. (Ant1)

5. Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. (“E” TV)

6. Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.

Η αποσφράγιση των φακέλων των υποψηφίων θα γίνει με την προβλεπόμενη διαδικασία από τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Ν. 4339/2015, όπως διαμορφώθηκε με το άρθρο 28 του Ν. 4496/2017, προβλέπει για την εναπομένουσα άδεια:

«Στην περίπτωση που ο αριθμός των προεπιλεγέντων συμμετεχόντων είναι ίσος ή μικρότερος του αριθμού των δημοπρατούμενων αδειών, κάθε ένας από αυτούς ανακηρύσσεται αυτοδικαίως προσωρινός υπερθεματιστής για τη χορήγηση μίας άδειας στην ορισθείσα τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας. Τυχόν εναπομένουσες άδειες επαναπροκηρύσσονται υποχρεωτικά από το Ε.Σ.Ρ. με την ίδια τιμή εκκίνησης για την ίδια κατηγορία αδειών, εφόσον μέχρι τη δημοσίευση της επόμενης προκήρυξης για τη χορήγηση άλλης κατηγορίας αδειών παρόχων περιεχομένου εκδηλωθεί έμπρακτο ενδιαφέρον από έναν τουλάχιστον υποψήφιο με την κατάθεση στο Ε.Σ.Ρ. σχετικής αίτησης που συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή, ισόποση με εκείνη που είχε οριστεί για τη συμμετοχή στην προηγούμενη αδειοδοτική διαδικασία.

Σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης του παραπάνω χρονικού ορίου, τυχόν εναπομένουσες άδειες αποδεσμεύονται για την προκήρυξη άλλης κατηγορίας αδειών παρόχων περιεχομένου. Η διαδικασία των προηγούμενων δύο εδαφίων τηρείται αναλόγως και στην περίπτωση ματαίωσης του διαγωνισμού, λόγω μηδενικής προσέλευσης υποψηφίων. Τα ανωτέρω ισχύουν αναλόγως και σε περίπτωση οριστικής παύσης της λειτουργίας αδειούχου παρόχου περιεχομένου, για οποιονδήποτε λόγο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Απέχουν τη Δευτέρα οι δικαστές

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το Πολυνομοσχέδιο

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Το MedWatch επεκτείνεται σε οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου
  • Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω 9 μποφόρ
  • Η Κομισιόν παραπέμπει την Ελλάδα και την Κύπρο στο Δικαστήριο της ΕΕ για ελλείψεις στους XYTA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εθνική Τράπεζα: Τριήμερη παρουσία στο οικοσύστημα καινοτομίας της Κύπρου
  • Το MedWatch επεκτείνεται σε οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου
  • Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω 9 μποφόρ
  • Ειρ. Αγαπηδάκη: Γρίπη και COVID «έρχονται» μαζί και φέτος
  • Εθνική Τράπεζα - Skroutz: Ένας χρόνος συνεργασίας στις πληρωμές και την επιβράβευση αγορών

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version