ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Παράταση της ζέστης και του καλοκαιριού έως τις 10 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 11:37

Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα παραμείνει η θερμοκρασία μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ από τις 15 Σεπτεμβρίου αναμένονται αυξημένες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, από τις 15 Σεπτεμβρίου αναμένονται αυξημένες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές.

Μία μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καύσωνας.

Για αύριο, Τρίτη, το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, οι οποίοι στα νοτιοανατολικά τμήματα θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε κανονικά επίπεδα, χωρίς αξιοσημείωτες μεταβολές. Η ηλιοφάνεια θα συνεχιστεί σχεδόν παντού, ενισχύοντας την καλοκαιρινή αίσθηση, αν και το μελτέμι θα διατηρήσει την αίσθηση δροσιάς στις περισσότερες περιοχές.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τις επόμενες ημέρες το σκηνικό δεν θα αλλάξει σημαντικά, καθώς το μελτέμι θα παραμείνει ενεργό, διατηρώντας τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα και χαρίζοντας γενικά ευχάριστες συνθήκες σε όσους βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.

Το τέλος του Αυγούστου έρχεται με σταθερότητα, έντονη ηλιοφάνεια και τυπικό καλοκαιρινό καιρό, με μόνη εξαίρεση κάποιες τοπικές μπόρες στα ορεινά, που όμως δεν αναμένεται να επηρεάσουν το γενικότερο κλίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 χρόνων

Και μέτρα στήριξης της οικογένειας στο «πακέτο» της ΔΕΘ

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου
  • ΔΕΔΔΗΕ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Barclays PLC Q326 Results Announcement
  • Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings
  • Axa's 9M26 Activity indicators
  • CaixaBank posts a profit of €4.96 billion in the nine months to September, up 12.9%, driven by strong business growth
  • Γερμανία: Οι άνδρες προκαλούν περισσότερα και σοβαρότερα τροχαία ατυχήματα
  • Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του προγράμματος Piraeus Startup Accelerator

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version