ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης: Συνάντηση με τον Αμερικανό Πρέσβη, Geoffrey R. Pyatt

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 17:15

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Geoffrey R. Pyatt.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναγνωρίστηκε η θετική επίδραση στις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο.

Συμφωνήθηκε η σύσταση ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Επενδύσεων μεταξύ του Υπουργείου Οικονομίας και της Αμερικανικής Πρεσβείας, ως συνέχεια της συμφωνίας για τη σύσταση επιτροπής μεταξύ του ελληνικού Υπουργείου Οικονομίας και του αμερικανικού Υπουργείου Εμπορίου. Στην ελληνοαμερικανική Επιτροπή Επενδύσεων θα εξετάζονται περιπτώσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από τις δύο πλευρές με στόχο την ενθάρρυνση και τη σύσφιξη των συνεργασιών ελληνικών και αμερικανικών επιχειρήσεων. Επίσης, συμφωνήθηκε η επιτροπή αυτή να συνεδριάζει δύο φορές το μήνα.

Στο πλαίσιο της ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Επενδύσεων θα προετοιμαστεί το επόμενο ταξίδι του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στο οποίο θα τον συνοδεύει ο Αμερικανός Πρέσβης. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη ΓΑΔΑ ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

51χρονος τοξικομανής ο δολοφόνος της Δ. Ζέμπερη

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
  • Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
  • ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version