ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

ΕΜΥ: Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικινδύνων φαινομένων

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2025 13:00

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Κυριακή (30-03-2025) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Πιο αναλυτικά τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κατά διαστήματα από τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως και το πρωί της Τετάρτης (02-04-25) στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας.

Συγκεκριμένα:

Α. Στις Κυκλάδες από το μεσημέρι της Δευτέρας (31-03-25) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (01-04-25). Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά επικίνδυνα – Κόκκινη Προειδοποίηση- μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25).

Β. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας – Χίου) από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως το βράδυ της Τρίτης (01-04-25).

Γ. Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια από τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως το μεσημέρι της Τρίτης (01-04-25).

Δ. Στην Αττική τη νύχτα Δευτέρας (31-03-25) προς Τρίτη (01-04-25).

Ε. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρώτες ώρες της Τρίτης (01-04-25) έως και το βράδυ της ίδιας ημέρας.

ΣΤ. Στα Δωδεκάνησα από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25) έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (02-04-25).

Ζ. Στη δυτική και τη νότια Κρήτη από τις βραδινές ώρες της Τρίτης (01-04-25) έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (02-04-25). 

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το διήμερο Δευτέρα 31/03 και Τρίτη 01/04 αναμένεται έντονη αστάθεια, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, κυρίως της ανατολικής χώρας.

Δευτέρα (31/03)

Έντονα φαινόμενα αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Από τις απογευματινές και κυρίως από τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Τρίτη (01/04)

Έντονα φαινόμενα προβλέπονται στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Δευτέρα 31/03 κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια), ενώ αύριο Τρίτη 01/04, όπου αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα, θα αναβαθμιστεί στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

Oι ατμοσφαιρικές διαταραχές αναμένεται να συνεχίσουν να επηρεάζουν τη χώρα έως και την Πέμπτη (03/04), για τις οποίες θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου στο Ισραήλ

Πλημμύρισε η Πάρος

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Επικαιροποίηση του νέου έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ – «Κόκκινη» προειδοποίηση για την 28η Οκτωβρίου
  • Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
  • Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έντονο κύμα ψύχους και ισχυροί βοριάδες από το απόγευμα - Πού θα χιονίσει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Airbnb: Χρηματοδότηση 500 εκατ. δολαρίων στην Airbnb.org για δωρεάν διαμονές σε ευάλωτες ομάδες
  • Qatar Insurance Strengthens Financial Performance with 14% Growth in Insurance Revenue to QR 7.4 Billion and Net Profit of QR 562 Million in the First Nine Months of 2026
  • Ping An Reports Steady Growth in 9M 2026 Operating Profit1 Increases 8.3% YoY and Equity Rises 4.4% YTD
  • HSBC Holdings plc 3Q 2026 Earnings Release
  • ARAG DAY 2026: Μια κοινή ημέρα κοινωνικής προσφοράς σε όλο τον κόσμο
  • ΕΑΕΕ: Άνοδος 10,1% της παραγωγής ασφαλίστρων στο οκτάμηνο

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version