Διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη Νέα Δημοκρατία
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 17:38Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Αιτωλοκαρνανίας Μάριο Σαλμά.
Η εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά έγινε μετά από 2 τηλεοπτικές εμφανίσεις κατά τις οποίες ο κύριος Σαλμάς έκανε λόγο για «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς, για τα κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού και Υγείας.
Ήταν ακόμα ανάμεσα στους 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, με θέμα τα κόκκινα δάνεια .
Επιπροσθέτως, ο κ. Σαλμάς μετά τις ευρωεκλογές είχε ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, προκειμένου «να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος για την παράταξή μας» όπως έλεγε. Ενώ είχε πει ακόμα στον πρωθυπουργό: «Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας, που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion