Κλ. Μαρουσάκης: Κακοκαιρίες τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα 2024
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 13:01Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκης, και όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά στοιχεία, ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να είναι άστατος, ενώ η θερμοκρασία θα κινείται μεταξύ 23 και 26 βαθμούς Κελσίου.
Πιο αναλυτικά, αύριο μία νέα διαταραχή περνά από τα δυτικά και καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Οι συνθήκες θα είναι ήπιες την Παρασκευή και το Σάββατο, με μία νέα διαταραχή να έρχεται από την Κυριακή που θα φέρει βροχές τη Μ. Δευτέρα, και ρίχνοντας λίγο τη θερμοκρασία.
Από την Μ. Τετάρτη θα έρθουν πιο οργανωμένες διαταραχές που φέρνουν περισσότερες βροχες προς τη δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.
Ωστόσο, αυτές οι κακοκαιρίες φαίνεται να διατηρούνται έως και την Κυριακή του Πάσχα, όπου αναμένονται μπόρες και βροχές προς τα δυτικά και βόρεια.
Σχετικά Άρθρα
- ΔΕΔΔΗΕ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης
- Μιχ. Δημητρακόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του «Χωριάτικο» θα ρευστοποιήσει την περιουσία του για να εξοφλήσει Δημόσιο και ΕΦΚΑ
- Απεργιακές κινητοποιήσεις στα λιμάνια στις 30 Οκτωβρίου
- Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί σε μία από τις χειρότερες σιδηροδρομικές τραγωδίες στη χώρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums -
BNP Paribas Group: Results as of 30 September 2026 -
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης αρχικά για κλειστές κατοικίες -
Ν. Παπαθανάσης: 39,9 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέου Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας -
ΔΕΔΔΗΕ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης -
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,6% η ανεργία τον Σεπτέμβριο 2026