Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε Γλυφάδα και Πανόραμα Βούλας - Κάηκαν σπίτια
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 18:30Ήδη καταγράφονται οι πρώτες εικόνες καταστροφής και απόγνωσης στο Πανόραμα Βούλας από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πουρνάρι της Γλυφάδας και επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων.
Μέχρι στιγμής έχουν καεί τέσσερα σπίτια, αλλά και αυτοκίνητα, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.
Περιοχές της Άνω Γλυφάδας και του ορεινού Πανοράματος Βούλας εκκενώθηκαν, και απομακρύνθηκαν κάτοικοι των οδών Αριστείδου, Υμηττού και Λαμίας.
Στο μεταξύ, την εντολή ν' ανοίξει το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας έδωσε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προκειμένου να φιλοξενηθούν στις αίθουσες όσοι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναγκαστεί να εκκενώσουν τις κατοικίες τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Airbnb: Χρηματοδότηση 500 εκατ. δολαρίων στην Airbnb.org για δωρεάν διαμονές σε ευάλωτες ομάδες -
Qatar Insurance Strengthens Financial Performance with 14% Growth in Insurance Revenue to QR 7.4 Billion and Net Profit of QR 562 Million in the First Nine Months of 2026 -
Ping An Reports Steady Growth in 9M 2026 Operating Profit1 Increases 8.3% YoY and Equity Rises 4.4% YTD -
HSBC Holdings plc 3Q 2026 Earnings Release -
ARAG DAY 2026: Μια κοινή ημέρα κοινωνικής προσφοράς σε όλο τον κόσμο -
ΕΑΕΕ: Άνοδος 10,1% της παραγωγής ασφαλίστρων στο οκτάμηνο