ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Συνάντηση Βασίλη Κικίλια με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννη Παράσχη

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 15:51

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), Γιάννη Παράσχη, πραγματοποίησε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Διοίκησης του Αεροδρομίου, συζητήθηκαν θέματα στρατηγικής ανάπτυξης του ΔΑΑ, καθώς και ανάλυσης των κοινών στόχευσης κατά τη διάρκεια μετάβασης στις νέες συνθήκες που έχουν προκύψει από την κρίση της πανδημίας.

Ο κ. Παράσχης διαπίστωσε μια θετικότερη του αναμενόμενου κίνηση επισκεπτών και τον Οκτώβριο, ενώ ανέπτυξε το πλέγμα των δράσεων και κινήτρων για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών και πέραν των περιόδων αιχμής.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα συντονισμού των επικοινωνιακών δράσεων για την προώθηση της Αθήνας ως προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και του ρόλου που μπορεί να διατελέσει ο ΔΑΑ σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διεθνής Αερολιμένας συμμετέχει στη Συμμαχία «Τhis is Athens and Partners», στην οποία συμμετέχει ο ΣΕΤΕ μέσω της Marketing Greece, o Δήμος Αθηναίων, η Aegean Airlines και άλλοι σημαντικοί φορείς.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας των ανωτέρω φορέων και του ΕΟΤ, με γνώμονα τη συνεκτικότερη προώθηση των πλεονεκτημάτων της Αθήνας σε διαφορετικά κοινά στόχευσης, με έμφαση και στους χειμερινούς μήνες, ενώ ενημέρωσε τον κ. Παράσχη για τα αποτελέσματα των επαφών του με αεροπορικές εταιρείες καιtour operators κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα και συμφωνήθηκαν επόμενα βήματα στρατηγικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Jean Asselborn

Ο Τομέας Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ καταδικάζει την απόφαση Τσιάρα για αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΔΑΑ: Ρεκόρ επιβατών στο εννεάμηνο - Πτώση στα καθαρά κέρδη
  • Β. Κικίλιας: «Σύμβαση για 7 νέα ταχύπλοα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ύψους 23,8 εκ. €»
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Β. Κικίλιας στο North Bund Forum - Σανγκάη: «Οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας αντιμετωπίζονται μόνο με διεθνή συνεργασία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Capital Tankers Corp: Ναύλωση 15 μηνών για το M/T Amor με εκτιμώμενα έσοδα έως 82,2 εκατ. δολάρια
  • ΟΛΠ: Ίδρυσε τη θυγατρική «Πύλη Εφοδιαστικής Αλυσίδας Πειραιά»
  • Dimand: Πούλησε τις Γούρνες στον όμιλο Sani/Ikos έναντι 72,5 εκατ. ευρώ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για το διάστημα 9-13 Νοεμβρίου 2026
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας
  • Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version