Και ο Παύλος Γερουλάνος υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 18:57Μετά τον Βασίλη Κεγκέρογλου, με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) υποψηφιότητα έθεσε και ο Παύλος Γερουλάνος για την προεδρία στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ethnos.gr, o κ. Γερουλάνος ζητεί παράταση της αυριανής καταληκτικής ημερομηνίας για τη συλλογή 5.000 υπογραφών, αναφέροντας: «Ζητώ εύλογη χρονική παράταση για τη συλλογή του απαραίτητου αριθμού υπογραφών ώστε να έχω τυπικά και ουσιαστικά την ευκαιρία να συμμετάσχω ως υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία».
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, και την κατάθεση υποψηφιότητας και από τους Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο οι υποψήφιοι πλέον είναι 5, καθώς ήδη στην κούρσα της προεδρίας συμμετείχαν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου