Στη Γαλλία ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 14:03Επίσκεψη στη Γαλλία πραγματοποιεί ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2021.
Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε χώρες με πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, στο Παρίσι ο Υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και των μεγαλύτερων tour operators της Γαλλίας. Επίσης, κατά την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο κ. Θεοχάρης θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε γαλλικά και διεθνή Μedia.
Η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού στη Γαλλία εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης της επανεκκίνησης του Ελληνικού Τουρισμού και του ασφαλούς ανοίγματός του για το καλοκαίρι του 2021.
Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο κ. Θεοχάρης στο Delphi Economic Forum, «η γαλλική αγορά είναι ιδιαίτερα ένθερμη για την επανέναρξη της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά στις κρατήσεις».
Το πρόγραμμα του Υπουργού Τουρισμού στο Παρίσι περιλαμβάνει συνάντηση με τον Υπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της γαλλικής κυβέρνησης κ. Jean-Baptiste Lemoyne. Θα ακολουθήσουν συνομιλίες με τον Γενικό Διευθυντή του τουριστικού Οργανισμού Héliades κ. Jean Brajon και με εκπροσώπους των tour operators NG και Karavel- Fram.
Μετά από γεύμα εργασίας με ανώτατα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Air France, την Παρασκευή 21 Μαΐου, ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τον Product Manager του tour operator Thalasso No1- Ôvoyage κ. Sami Guenaoui.
Ενδιάμεσα, ο Υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά ΜΜΕ. Ενδεικτικά αναφέρονται Μedia όπως η εφημερίδα Le Figaro, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ένωση Europress, το Tourmag, η L'Echo Touristique, το οικονομικό περιοδικό Challenges, το Le Quotidien du Tourisme κ.ά.
Σχετικά Άρθρα
- Eurobank Global & Regional Focus Notes | Γαλλία: Η εκλογική αβεβαιότητα δυσχεραίνει τη δημοσιονομική προσαρμογή
- Γαλλία: Εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο η απαγόρευση πρόσβασης παιδιών κάτω των 15 ετών στα social media
- Συνάντηση με συμμετοχή Γαλλίας και Ελλάδας για την απανθρακοποίηση και την ανταγωνιστικότητα της Ναυτιλίας
- Γαλλία: Πρόστιμο 22 εκατ ευρώ στη Shein για παραβάσεις διατάξεων περί προστασίας καταναλωτή
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων -
Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος -
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής» -
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ -
Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς -
ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία