Για ανήθικες δηλώσεις Βαρβιτσιώτη κάνει λόγο το τουρκικό ΥΠΕΞ
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 19:34«Υπευθυνότητα, σύνεση και ειλικρίνεια» ζητεί από την ελληνική πολιτική ηγεσία το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, για να λειτουργήσουν, όπως λέει τα κανάλια διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών, ενώ με ανακοίνωσή του στρέφεται κατά του Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό κανάλι, όπως γράφει ο ιστότοπος cyprustimes.com.
Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι καταδικάζει έντονα «τις ανήθικες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σχετικά με τη χώρα μας και τον Πρόεδρό μας σε συνέντευξή του που δόθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίες δεν συνάδουν με την πολιτική και τη διπλωματική πρακτική».
Αναφέρει επίσης ότι «εσκεμμένα» Έλληνες αξιωματούχοι συνεχίζουν τις «προκλήσεις κατά της χώρας μας, την κλιμάκωση της έντασης και της ρητορικής» σε μια περίοδο που, όπως λέει, γίνονται νέα βήματα για να συνεχιστεί ο διάλογος που ξεκίνησε μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, ενώ καλεί την ελληνική πολιτική ηγεσία «προκειμένου να λειτουργήσουν τα κανάλια διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών» μας να επιδεικνύει «υπευθυνότητα, σύνεση και ειλικρίνεια».
Σχετικά Άρθρα
- Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Στυλιανίδης νέος Υπουργός Ναυτιλίας
- Συνάντηση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου Matthew Lodge
- Επίσκεψη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Λέσβο
- Μ. Βαρβιτσιώτης: Δεν είναι δυνατό υποψήφιες προς ένταξη χώρες να απειλούν χώρες-μέλη της ΕΕ με πυραυλικές επιθέσεις
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary -
Εθνική Τράπεζα: Νέο μέλος του ΔΣ ο Αδριανός Ηφαιστείων Κυριαζής