Ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 20:30Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η ενέργεια ομάδας αγνώστων να πετάξουν έξω από τα γραφεία του κόμματος τρικάκια για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Προς την ομάδα φωνακλάδων που πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για να ρυπάνουν το δρόμο με τα χαρτιά τους και να πουν τα χυδαία τους συνθήματα, τους ενημερώνουμε:
• Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος.
• Το χαρτάκι που πέταξαν το οποίο λέει «καμία δήλωση μετάνοιας» απλώς δηλώνει πως συμφωνούν με τις πράξεις του.
• Όσο για το σλόγκαν πως «το κράτος δολοφονεί» θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως ο Κουφοντίνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει.
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κράτους Δικαίου και υποστηρικτών αμετανόητων δολοφόνων».
Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ακολούθησε νέα τραμπούκικη επίθεση από υποστηρικτές του καταδικασμένου δολοφόνου της 17Ν στα γραφεία του κόμματος στην Ξάνθη.
Τα προηγούμενα 24ωρα στην Ξάνθη άγνωστοι προχώρησαν σε βανδαλισμούς, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή τους στον "Λουκά" της 17Ν.
Εκτός από τα γραφεία της ΝΔ, οι δράστες επιτέθηκαν με μπογιές, σπρέι και τρικάκια στα Δικαστήρια, το Δημαρχείο και το Ρολόι της πόλης.
Σχετικά Άρθρα
- ΝΔ: Μηνύσεις κατά λογαριασμών στο διαδίκτυο που παρακινούν σε βία
- Β. Κικίλιας: «Η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί σε όλο το εύρος της βάσης της»
- Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ καταθέτει σήμερα την πρότασή της για Συνταγματική Αναθεώρηση
- Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς - Γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;»
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου