Τέλος ο Φιλιππίδης από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 13:42«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Αυτό ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, που χωρίς να κατονομάζει τον γνωστό ηθοποιό, βάζει τέλος στη φημολογία αναφορικά με το μέλλον της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η οποία θα συνεχιστεί κανονικά αλλά δίχως τη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary -
Εθνική Τράπεζα: Νέο μέλος του ΔΣ ο Αδριανός Ηφαιστείων Κυριαζής