Κλείνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 13:59Την αναστολή της έκδοσής της ανακοίνωσε στους εργαζομένους της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Η ανακοίνωση έγινε στους εργαζομένους τη Δευτέρα και το Σάββατο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας.
«Είναι δύσκολο. Δυστυχώς οι οικονομικές συνθήκες και οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό μας αναγκάζουν. Η οικονομική πίεση είναι ασφυκτική -τα πράγματα ήταν δύσκολα με το χαρτί- είμαι λίγο παλιός και είμαι θαυμαστής του χαρτιού», σημειώνει ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας. Η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη είχε ξεκινήσει ως καθημερινή έκδοση και στη συνέχεια, το 2019, έγινε εβδομαδιαία. Τελικά, έπειτα από τρία χρόνια κυκλοφορίας, αποφασίστηκε η αναστολή της έκδοσής της.
«Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το προϊόν που είχαμε με κόπους και θυσίες -μία εξαιρετική ομάδα, νέοι και παλιότεροι. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας αναγκάζει. Η αγωνία μας είναι να απορροφηθούν στην αγορά οι περισσότεροι κατά το δυνατόν άνθρωποι που συνεργαζόταν μαζί μας», προσθέτει ο κ. Λάμψιας, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες της διοίκησης για την απορρόφηση εργαζομένων στην ιστοσελίδα του ομίλου, liberal.gr
«Πάντα πρέπει να ελπίζουμε για το καλύτερο, ακόμα και την ώρα της καταστροφής. Είναι λυπηρό, αλλά η πραγματικότητα μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε», καταλήγει, λέγοντας πως θα δώσει «μάχη» για να απασχοληθούν εργαζόμενοι του φύλλου στο Liberal και να κρατήσουν τις δουλειές τους.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ειρ. Αγαπηδάκη: Γρίπη και COVID «έρχονται» μαζί και φέτος -
Εθνική Τράπεζα - Skroutz: Ένας χρόνος συνεργασίας στις πληρωμές και την επιβράβευση αγορών -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 7 Οκτωβρίου -
Philip Morris: Η Ελληνίδα Ειρήνη Δρακάκη επικεφαλής σε Κροατία και Σλοβενία -
Τελετή παράδοσης νέων νοσοκομειακών κλινών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» -
Β. Κικίλιας: «Ολοκληρώθηκαν 13 σημαντικά λιμενικά έργα ύψους 78,4 εκατ. ευρώ σε όλη τη χώρα»