Λάρισα: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ναρθακίου Δημήτρης Καπετάνος
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 16:29Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο πρώην δήμαρχος Ναρθακίου, Δημήτρης Καπετάνος, και πατέρας του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστου Καπετάνου.
Διετέλεσε δήμαρχος Ναρθακίου δυο θητείες την περίοδο 2002-2010, τρεις θητείες κοινοτάρχης Ναρθακίου και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο ενός συνεπούς αυτοδιοικητικού λειτουργού, τονίζοντας ότι ο Δημήτριος Καπετάνος είχε ταυτίσει τη συμμετοχή του στα κοινά του τόπου με την προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρσάλων. Ο θάνατός του αποτελεί πλήγμα για την οικογένειά του και σημαντική απώλεια για το Δήμο και την κοινωνία.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο, 23 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Ναρθάκι Φαρσάλων, με δαπάνη του Δήμου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums -
BNP Paribas Group: Results as of 30 September 2026 -
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης αρχικά για κλειστές κατοικίες -
Ν. Παπαθανάσης: 39,9 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέου Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας -
ΔΕΔΔΗΕ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης -
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,6% η ανεργία τον Σεπτέμβριο 2026