Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 15:44Σε ηλικία 51 ετών πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Τελείωσε τη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ, στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ» ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και αργότερα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στο “STAR CHANNEL” και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη.
Η Ένωση Συντακτών αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Σοφία Χαντζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της. Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιό της Γιάννη και τους οικείους της.
Η κηδεία της Σοφίας Χατζάρα θα γίνει αύριο, Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
Σχετικά Άρθρα
- Η Κομισιόν παραπέμπει την Ελλάδα και την Κύπρο στο Δικαστήριο της ΕΕ για ελλείψεις στους XYTA
- Καιρός: Συναγερμός στη χώρα για επικίνδυνα φαινόμενα - Κόκκινη προειδοποίηση για Κρήτη
- Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία - Επιδότηση έως 36.000 ευρώ
- Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 2 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Η Κομισιόν παραπέμπει την Ελλάδα και την Κύπρο στο Δικαστήριο της ΕΕ για ελλείψεις στους XYTA -
Ιατρικό Αθηνών: Υποχώρηση των καθαρών κερδών στο εξάμηνο -
ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ 277,3MW στην Πολωνία -
Bayer Ελλάς: Μια συμβολική δράση με μήνυμα πρόληψης, μια διαρκής προσπάθεια μέσω της επιστήμης -
Deutsche Bank completes € 500 million share buyback program -
Lloyds Banking Group opens new all-electric office in Cardiff