Μαρινάκης για Τσίπρα: «Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν, μόνο χειροτερεύουν»

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 15:00

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον κ. Τσίπρα. Είναι πολύ απλό. Πρόκειται για ένα μορφωμένο παιδί, που ξέρει από οικονομία, που πλέον είναι το ζητούμενο. Αν μιλήσετε με τον κ. Τσίπρα για οικονομία, θα τρομάξετε. Τον είχα συναντήσει το 2014 στο φόρουμ του Economist. Ξεκίνησε μια κουβέντα και σας λέω ότι τρόμαξα, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Σχετικά με τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς το πρόσωπό του, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Θέλουν να φτιάξουν -και έφτιαξαν- μια ατζέντα για τις εκλογές. Να λένε "να, ορίστε ο χρηματοδότης της ΝΔ, με βρώμικο χρήμα…". Για να τελειώνουμε με τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μόνο να χειροτερεύσουν μπορούν».

Σχετικά με τη σχέση του με τη ΝΔ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Άλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω... Όσο ευγενικός και αν θέλω να είμαι, δεν μπορώ να μην πω ότι πρόκειται για αηδίες. Μιλάμε για την τοπική οργάνωση του Πειραιά, την οποία ενίσχυσα με δυο-τρία air condition και υπολογιστές, δηλαδή για 1.000-1.200 ευρώ».

Σε ερώτηση για το κατά πόσο επηρέασε τον ίδιο και την οικογένειά του ο πόλεμος λάσπης, υπήρξε κατηγορηματικός: «Η οικογένειά μου και οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ποιος είμαι. Αν με πει κάποιος χοντρό, θα με πειράξει, γιατί ξέρω ότι είμαι. Αλλά να με κατηγορούν για υπόθεση ναρκωτικών, που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, δεν με αγγίζει, γιατί δεν έχω την παραμικρή σχέση. Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο, βρέθηκαν αυτά τα απαίδευτα παιδιά να συνομιλούν και να διαπραγματεύονται τα πάντα. Αυτοί οι απίθανοι τύποι πανηγυρίζουν κιόλας. Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Αυτά μόνο εδώ γίνονται».

Για τη ρήξη με τον Κόκκαλη, σημείωσε: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον κύριο Κόκκαλη ή για τον Πέτρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε είναι τι παραλάβαμε το 2010. Ο Πέτρος παραδέχθηκε ότι το χρέος ήταν διπλάσιο απ’ όταν είχε αναλάβει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό. Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα γίνονται».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok