ΤΕΙ Ναυπάκτου: Καθηγητής μήνυσε όλους τους φοιτητές του
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 15:45Εκατόν δέκα φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα από το τμήμα της Ναυπάκτου θα καθίσουν στο Εδώλιο του κατηγορουμένου τον Ιανουάριο του 2020.
Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια 99 φοιτητές του τμήματος της Ναυπάκτου διαμαρτυρήθηκαν ότι συγκεκριμένος καθηγητής δεν ανταποκρινόταν στις διδακτικές του υποχρεώσεις, ότι δηλαδή δεν έκανε μάθημα και απουσίαζε συχνά.
Την συμπεριφορά του κατήγγειλαν και στον πρόεδρο του τμήματος, που τότε ήταν ο σημερινός Πρύτανης του ΤΕΙ, Βασίλης Τριανταφύλλου, ο οποίος έθεσε το θέμα στην Γενική Συνέλευση του τμήματος, που με την σειρά της αποφάσισε να το παραπέμψει στον τότε Πρόεδρο του Ιδρύματος. Οι φοιτητές μάλιστα είχαν κάνει και καταλήψεις, ενώ είχαν δημοσιοποιήσει και ανοικτή επιστολή για την συμπεριφορά του καθηγητή.
Ο εν λόγω καθηγητής αισθάνθηκε θιγμένος και έκανε μήνυση στους φοιτητές και σε όλους τους καθηγητές του τμήματος, πλην του εαυτού του φυσικά, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, τον Πρόεδρο του τμήματος για παράβαση καθήκοντος, την γραμματέα για πλαστογραφία των πρακτικών, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, για χρήση πλαστογράφησης και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Η δίκη είχε προσδιοριστεί για σήμερα Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, αλλά πήρε αναβολή, λόγω του ότι δύο από τους κατηγορούμενους δεν είχαν κληθεί.
Έτσι οι 110 κατηγορούμενοι θα καθίσουν και πάλι στο Εδώλιο τον Ιανουάριο του επομένου χρόνου.
Στο Δικαστήριο του Μεσολογγίου βρέθηκαν και γονείς φοιτητών που αναγκάστηκαν να έρθουν από μακριά, οι οποίοι βγαίνοντας από την αίθουσα εκφράστηκαν αρνητικά για την συμπεριφορά του καθηγητή και για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη διαμαρτυρία των παιδιών.
Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι γενικότερα ο εν λόγω καθηγητής είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.
Πηγή: aixmi-news.gr
Σχετικά Άρθρα
- Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
- Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
- Αθώοι οι δύο ψαράδες για τον θάνατο Βαλυράκη - Έφεση από την οικογένεια
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion