Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν οριστικά από την κυβέρνηση
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 12:02Ολοκληρώθηκε στις 11:17 το πρωί της Κυριακής (13/01) η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ωστόσο το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα», υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την συγκυβέρνηση.
Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, με τα οποία -όπως είπε- ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θέλησε ωστόσο να διευκρινίσει εάν αυτό συνεπάγεται και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Όπως είπε, θα δώσει αναλυτικές απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στις 12:00, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την HotelREZ Hotels & Resorts -
Barclays PLC Q326 Results Announcement -
Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings -
Axa's 9M26 Activity indicators -
CaixaBank posts a profit of €4.96 billion in the nine months to September, up 12.9%, driven by strong business growth -
Γερμανία: Οι άνδρες προκαλούν περισσότερα και σοβαρότερα τροχαία ατυχήματα