ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Εγκρίθηκε η άδεια στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 08:27

Για τρίτη φορά το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισε τη χορήγηση ολιγοήμερης άδειας στον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται μετά από πολύημερη απεργία πείνας.

Η άδεια είναι 48ωρη και θα τεθεί εν ισχύ μόλις ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη για τη δράση της 17 Νοέμβρη, εξέλθη από το νοσοκομείο που έχει εισαχθεί λόγω απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 30 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα εμφανίζεται κάθε μέρα για μία φορά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που θα διαμείνει εν αντιθέσει με τις δύο προηγούμενες άδειες, κατά τις οποίες ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται δύο φορές.

Η άδεια που χορηγήθηκε στο βασικό εκτελεστή της 17Ν είναι η τρίτη κατά σειρά από τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει για τους καταδικασμένους σε πολυετείς καθείρξεις η σε ισόβια.

Με την έκδοση της απόφασης του συμβουλίου των φυλακών ο βαρυποινίτης Δημήτρης Κουφοντίνας σταμάτησε την απεργία πείνας και σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή από όπου θα λάβει την άδειά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δεν κέρδισε τους τηλεθεατές η συνέντευξη Τσίπρα για το Σκοπιανό

Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά»
  • Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία
  • Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI
  • Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader
  • ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών
  • Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version