ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Γύθειο: Μάρτυρας υπεράσπισης τράβηξε όπλο μέσα στην αίθουσα

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 15:21

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου Λακωνίας που αποδεικνύει για πολλοστή φορά το σοβαρότατο κενό ασφαλείας και ελέγχων που υπάρχει στα Δικαστήρια της χώρας μας.

Την στιγμή που εκδικαζόταν ποινική υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης, ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλει ένας Έλληνας σε έναν Αλβανό με τον οποίο φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές μαζί του, ο μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ένας 41χρονος επίσης Αλβανός, έβγαλε από τα ρούχα του ένα περίστροφο.

Ο 41χρονος απείλησε και αφόπλισε μία αστυνομικό, από την οποία αφαίρεσε το υπηρεσιακό της πιστόλι και στη συνέχεια και ενώ ήταν γεμάτη κόσμο η δικαστική αίθουσα, απείλησε με το όπλο του τον Έλληνα μηνυτή, απαιτώντας να πάρει πίσω τη μήνυσή του.

Καθώς εξελίσσονταν αυτές οι απίστευτες εικόνες μπροστά στα μάτια των δικαστών, η μητέρα του μηνυτή μαζί με πολίτες και άλλους αστυνομικούς έπεσαν πάνω στον ένοπλο, τον έριξαν κάτω και τον αφόπλισαν, χωρίς ευτυχώς πάνω στην πάλη να καταφέρει να πυροβολήσει ή να εκπυρσοκροτήσει το όπλο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον αφόπλισαν, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γυθείου, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Σοκ από την ομολογία της 19χρονης: «Ήταν απειλή το νεογέννητο - Έπρεπε να το ξεφορτωθώ»

ΣτΕ: Αιχμές δικαστών κατά Σακελλαρίου - Κάνουν λόγο για απόπειρα επηρεασμού τους

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fraport Greece: Αύξηση 4,2% στην επιβατική κίνηση των 14 αεροδρομίων τον Σεπτέμβριο
  • UnitedHealth: Καθαρά κέρδη 4,11 δισ. δολαρίων το γ΄ τρίμηνο του 2026
  • Η Fitch αναβάθμισε την προοπτική της Euroins σε θετική και επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «BB-»
  • Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου
  • Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής
  • Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version