Αλλαγές στην ομάδα της XL Catlin
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 12:26Μια σειρά από αλλαγές στο δυναμικό της ανακοίνωσε η ασφαλιστική εταιρεία XL Catlin, με σκοπό την αναβάθμιση της ομάδας της σε πολυεθνικό επίπεδο.
Ο Dan Alexander Lothian προωθείται στη θέση του διευθυντή ανάληψης ασφαλιστικών περιβαλλοντικών κινδύνων για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και θα εδρεύει στο Λονδίνο.
Ο Ludovic Ruiller, μέχρι στιγμής διευθυντής ανάληψης ασφαλιστικών κινδύνων στον τομέα περιβάλλοντος στη Γαλλία, προσθέτει στις αρμοδιότητές του και τις χώρες της Benelux.
Η Adias Gerbaud, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος περιβάλλοντος, δήλωσε: «Οι ευρωπαϊκές πολυεθνικές εταιρείες αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο την ανάγκη να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές τους εκθέσεις και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές λύσεις μεταφοράς κινδύνου, όπου και αν λειτουργούν».
Η περιβαλλοντική ομάδα της XL Catlin ασχολείται με την ασφάλιση περιβαλλοντικών κινδύνων, όπως η ρύπανση και η αποκατάσταση, η νομική ευθύνη κ.ά.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Jumbo: Άνοδος 8% στις πωλήσεις τον Σεπτέμβριο -
Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά οχήματα στην ΕΕ το 2026 -
ΕΤΑΔ: Σε 30ετή μίσθωση το ιστορικό κτήριο «Ασάνη» στην Κέρκυρα -
ΤτΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Γενικό Συμβούλιο -
ΕΛΓΑ: Σε εξέλιξη η καταγραφή ζημιών στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης -
Allianz confirms CEO appointments at Allianz Partners and Allianz Direct