Tesla: Ετήσια αύξηση 142% της παραγωγής οχημάτων τον Μάιο στη Σανγκάη
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 16:48Η μεγάλη εργοστασιακή μονάδα της Tesla στη Σανγκάη παρέδωσε 77.695 οχήματα τον Μάιο, με ετήσια αύξηση 142%.
Ο Ίλον Μασκ, εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Tesla Shanghai Gigafactory, νωρίτερα μέσα στο μήνα, στη διάρκεια επίσκεψης του στην Κίνα, ενώ εκφράστηκε θετικά τόσο για τη λειτουργικότητά της παραγωγής, όσο και για την ποιότητα των οχημάτων που παράγονται στη συγκεκριμένη βιομηχανική μονάδα.
Η Tesla Shanghai Gigafactory ιδρύθηκε το 2019 στην ανατολική Κίνα και είναι η πρώτη εργοστασιακή μονάδα τέτοιου μεγέθους που διαθέτει η Tesla εκτός των ΗΠΑ.
Τον Απρίλιο του 2023, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε μία άλλη μεγάλη επένδυση στη Σανγκάη. Πρόκειται για την κατασκευή μιας νέας μεγάλης εργοστασιακής μονάδας που θα παράγει αποκλειστικά το προϊόν αποθήκευσης ενέργειας Megapack που παράγει η Tesla.
Πηγή: ΑΠΕ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας -
Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East -
Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος -
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»