Χρεοκόπησε η Britishvolt, βρετανική startup μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 18:12Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης περνά η βρετανική startup μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα, Britishvolt Ltd., σύμφωνα με πρόσωπα με γνώση της υπόθεσης τα οποία επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.
Η εταιρεία συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη του συνόλου του προσωπικού της το μεσημέρι της Τρίτης στο Λονδίνο και αναμένεται να κηρύξει άμεσα χρεοκοπία, σύμφωνα με πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.
Η Britishvolt βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις διάσωσης, με μια αποτίμηση μόλις 32 εκατ. βρετανικών λιρών, μειωμένη κατά 95% σε σχέση με την αξία της μόλις το περασμένο έτος. Η εταιρεία αναμένεται να ορίσει την EY ως διαχειριστή της για την πώληση περιουσιακών στοιχείων, το πλέον πολύτιμο των οποίων είναι η τοποθεσία του εργοστασίου της στο Blyth της βορειοανατολικής Αγγλίας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου -
Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure -
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες