ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Kia: Δύο κορυφαίες διακρίσεις για το Kia EV6 και το Kia Carnival MPV

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 13:11

Δύο κορυφαίες διακρίσεις έλαβε η KIA στην κατηγορία «μεταφορές» των ετήσιων βραβείων GOOD DESIGN για δύο από τα τελευταία της μοντέλα, το ηλεκτρικό crossover Kia EV6 και το Kia Carnival MPV 4ης γενιάς.

Το ολοκαίνουργιο EV6 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με μπαταρίες της Kia (BEV) και είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που βασίζεται στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της μάρκας Electric Global Modular Platform (E-GMP), παρέχοντας αυτονομία 528 χιλιομέτρων.

Από την άλλη, το ολοκαίνουργιο MPV Carnival, είναι δημιουργία του στούντιο σχεδιασμού της Kia στην Καλιφόρνια και διαθέτει τολμηρή εμφάνιση που το συνδέει με την αισθητική γλώσσα των ιδιαίτερα επιτυχημένων SUV της μάρκας. Δυναμικό καπό και τονισμένοι θόλοι δημιουργούν μια αίσθηση όγκου. Το εσωτερικό με τις τρεις σειρές καθισμάτων, διαθέσιμο με επτά ή οχτώ θέσεις, προσφέρει μια premium και ευέλικτη διάταξη, που έχει ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές της κατηγορίας.

Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν οι προγενέστερες γενιές των K5 και Sorento είχαν τιμηθεί με βραβεία GOOD DESIGN.

Πληροφορίες από ΑΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των πολυτελών αυτοκινήτων

Mercedes: Για 8η συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση των premium επιβατικών αυτοκινήτων στη χώρα μας

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Allianz ΑΕΔΑΚ: Υψηλές αποδόσεις και διακρίσεις για τα αμοιβαία κεφάλαιά της
  • Ρεκόρ πωλήσεων για την Kia στην Ευρώπη το 2023
  • Kia EV9: Κέρδισε το Golden Steering Wheel 2023 (Χρυσό Τιμόνι)
  • Kia: Διπλή διάκριση στα βραβεία Red Dot

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum
  • Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου
  • Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ
  • Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα»
  • Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version