Inventor: Πρόσφερε κλιματιστικά και αφυγραντήρες στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 17:30Η Inventor διοργάνωσε την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, με αφορμή τη νέα χορηγία στον οργανισμό με 45 κλιματιστικά & 20 αφυγραντήρες Inventor.
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος του οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε για το σημαντικό έργο του οργανισμού και τη στήριξή του από την Inventor μέσω των χορηγιών προϊόντων κλιματισμού προηγμένης τεχνολογίας, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις, να μιλήσει και να μοιράσει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι.
Η διευθύντρια Marketing της Inventor Κυριακή Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού ενεργά, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση των επιπέδων διαβίωσης των παιδιών στα σπίτια του οργανισμού, δημιουργώντας άριστες συνθήκες στο χώρο τους, πραγματοποιώντας το καθήκον μας ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία».
Πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα η Inventor στηρίζει σταθερά και εμπράκτως το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το 2016, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και άνετο περιβάλλον σε εκατοντάδες παιδιά.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης -
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου -
Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026 -
ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -
Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026