Πλαστικά Κρήτης: Υπό τον έλεγχό της το 51% εταιρείας φωτοβολταϊκών
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 15:18Τη σύναψη σύμβασης για αγορά 113.900 κοινών ονοµαστικών µετοχών που αντιστοιχούν στο 51% του συνόλου των µετοχών, των δικαιωµάτων ψήφου και του εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας «Φωτοβολταϊκά Τραγανού Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας», αντί τιµήµατος 1.070.000 ευρώ, ανακοίνωσε η «Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ».
Σύμφωνα με την Εταιρεία, «στις 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στα γραφεία της στη Βιοµηχανική Περιοχή Ηρακλείου, έλαβε χώρα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, σύµφωνα µε την από 27/12/2017 πρόσκληση του Διοικητικού Συµβουλίου της.
Στη Συνέλευση παρευρέθησαν αυτοπροσώπως ή µε εκπρόσωπό τους 39 µέτοχοι, που εκπροσωπούσαν 24.947.454 µετοχές και ψήφους, επί συνόλου 27.379.200 µετοχών, δηλ. ποσοστό 91,118% του µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και αφού συγκεντρώθηκε η απαιτούµενη από το Νόµο και το Καταστατικό απαρτία και πλειοψηφία, ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις:
- Παροχή αδείας για τη σύναψη συµβάσεων µεταξύ της Εταιρείας και προσώπων που εµπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την παροχή αδείας για τη σύναψη σύµβασης αγοράς 113.900 κοινών ονοµαστικών µετοχών που αντιστοιχούν στο 51% του συνόλου των µετοχών, των δικαιωµάτων ψήφου και του εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» αντί τιµήµατος 1.070.000 ευρώ, µεταξύ της Εταιρείας και προσώπου που εµπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920. Με νεότερη ανακοίνωσή της η Εταιρεία θα ενηµερώσει το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις σχετικά µε το παραπάνω εταιρικό γεγονός».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας -
Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης -
Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της -
Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026 -
Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα -
Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI