Τρεις διακρίσεις για την Coca-Cola 3Ε στο Health and Safety Awards 2020

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 11:09
Τρεις διακρίσεις για την Coca-Cola 3Ε στο Health and Safety Awards 2020

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στη διοργάνωση των Health and Safety Awards 2020, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο προστασίας και τις άριστες επιδόσεις στον κρίσιμο τομέα της Υγείας & Ασφάλειας.

Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της σταθερής στρατηγικής, που θέτει στο επίκεντρο την ευημερία, καθώς και την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, σε όλο τον οργανισμό. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει διαρκώς στην ενίσχυση της κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας και θέτει υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές για την ενίσχυση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, απέσπασε:

- Διάκριση WINNER, για τη στρατηγική Υγείας και Ασφάλειας της εταιρείας

-Χρυσό Βραβείο για το πρόγραμμα «Ασφάλεια Βασισμένη στη Συμπεριφορά»

- Χρυσό Βραβείο για την καινοτομία και τη χρήση των έξυπνων γυαλιών (smart glasses) στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας

Η Σουζάνα Ραρή, Διευθύντρια Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για Ελλάδα & Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Η Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν την συστηματική μας αφοσίωση και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Λαμβάνουμε καθημερινά τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ώστε οι άνθρωποί μας, οι συνάδελφοί και οι συνεργάτες μας, να μπορούν να κάνουν τη δουλειά που αγαπούν κάτω από άριστες συνθήκες».

Το πρόγραμμα «Ασφάλεια Βασισμένη στη Συμπεριφορά», για το οποίο διακρίθηκε η εταιρεία, προάγει την κουλτούρα της ασφαλούς συμπεριφοράς, εμπλέκοντας ενεργά όλους τους εργαζομένους. Μέσα από δράσεις και επικοινωνίες πάνω σε ποικίλες θεματικές, η εταιρεία έχει στόχο την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, την ασφάλεια στον χώρο εργασίας και την ενίσχυση του διαλόγου και της ανατροφοδότησης σε θέματα ασφαλούς συμπεριφοράς.

Επιπλέον η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει σημαντικούς πόρους στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας και καινοτομεί εισάγοντας νέα τεχνολογικά εργαλεία, όπως τα «έξυπνα γυαλιά» (smart glasses) και οπτικοακουστικά συστήματα, τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνολογικές λειτουργείες, επιτρέπουν την ταχύτερη διερεύνηση περιστατικών παρέχοντας πληρέστερη και ταχύτατη ενημέρωση, καθώς και την πρόληψη περιστατικών μέσα από αυτόματα συστήματα ανίχνευσης πιθανών ατυχημάτων.

Η εταιρεία έλαβε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα κατά την περίοδο του Covid-19, για να διασφαλίσει την υγεία & την ασφάλεια των ανθρώπων και των συνεργατών της. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης, εξασφάλισε την προστασία των ανθρώπων στην αγορά και στις παραγωγικές μονάδες, με κατάλληλο εξοπλισμό και αυστηρά μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Παράλληλα, οι εργασίες γραφείου και οι συναντήσεις μεταφέρθηκαν άμεσα διαδικτυακά, ενώ διατηρήθηκε σταθερή επικοινωνία και ενημέρωση για όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας στις νέες συνθήκες εργασίας. Ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων, η εταιρεία συνεχίζει να λαμβάνει αυστηρά μέτρα, με βάση τις οδηγίες των αρχών και τις τρέχουσες εξελίξεις, εξασφαλίζοντας την προστασία των ανθρώπων και των συνεργατών της.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok