Όμιλος Fourlis: Δωρεά προϊόντων ΙΚΕΑ στο ΝΙΜΤΣ
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 15:01Προϊόντα ΙΚΕΑ προσφέρει στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) ο όμιλος Fourlis για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών .
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει τα εξής:
«Όλες και όλοι μας στον Όμιλο FOURLIS παρακολουθούμε καθημερινά την πέρα από κάθε όριο προσπάθεια των ανθρώπων που υπηρετούν τη Δημόσια Υγεία. Στα νοσοκομεία, στα εργαστήρια, στους δρόμους των πόλεων και των χωριών, σε κάθε άκρη της Ελλάδας.
Τους ευχαριστούμε και στεκόμαστε δίπλα τους, με τη δύναμη της ψυχής μας αλλά και με πράξεις συλλογικής ευθύνης.
Η μάχη απέναντι στην ασθένεια COVID-19 μας αφορά ως άτομα, ως οικογένειες, ως κοινωνία.
Επιθυμώντας να ενισχύσoυμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας σ’ αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, και στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας των εταιρειών του House Market (IKEA), Intersport, Trade Logistics και FOURLIS Συμμετοχών, προσφέρουμε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) προϊόντα ΙΚΕΑ, για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών.
O Όμιλος FOURLIS, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις διαχρονικές εταιρικές αξίες του, θα συνεχίσει να ασκεί υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, για την κοινωνία και τον άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Σχετικά Άρθρα
- 25 χρόνια ΙΚΕΑ στην Ελλάδα: Επετειακές ενέργειες και εκπλήξεις στα καταστήματα για όλο τον Οκτώβριο
- Trade Estates: Οριστικά έγκυρη η συμφωνία με την Fourlis για το 50% του Sofia South Ring Mall
- Κλειστά τα ΙΚΕΑ λόγω επίθεσης από χάκερς
- Δωρεά kit στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς από το Metropolitan General
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Εθνική Τράπεζα: Τριήμερη παρουσία στο οικοσύστημα καινοτομίας της Κύπρου -
Το MedWatch επεκτείνεται σε οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου -
Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω 9 μποφόρ -
Ειρ. Αγαπηδάκη: Γρίπη και COVID «έρχονται» μαζί και φέτος -
Εθνική Τράπεζα - Skroutz: Ένας χρόνος συνεργασίας στις πληρωμές και την επιβράβευση αγορών