Hilton: Διοικητικές αλλαγές του τμήματος Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Τουρκίας
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 13:01Πρόεδρος στην περιοχή Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Τουρκίας της Hilton αναλαμβάνει ο Jochem-Jan Sleiffer, αντικαθιστώντας τον προκάτοχό του, Rudi Jagersbacher, ο οποίος φεύγει από τη θέση του έπειτα από 40 χρόνια πορείας στη Hilton.
Ο κ. Sleiffer έχει θητεία τριών δεκαετιών στη Hilton, με πιο πρόσφατη θέση του την αντιπροεδρεία στις επιχειρήσεις στην Ευρώπη, επιβλέποντας χαρτοφυλάκιο 57 ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η αλυσίδα σε 26 χώρες και προορισμούς. Προηγουμένως, κατείχε ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη, σε χώρες όπως το Βέλγιο, το Ην. Βασίλειο, η Γαλλία και η Ελλάδα.
Η αλλαγή αυτή, η οποία θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2020, περιλαμβάνει την ανάθεση καθηκόντων συμβούλου για μια διετία στον κ. Jagersbacher, με έδρα στο Ντουμπάι, βοηθώντας στη μεταβατική περίοδο.
Σύμφωνα με τη Hilton, την τελευταία 8ετία, ο κ. Jagersbacher έχει οδηγήσει την αλυσίδα σε βιώσιμη ανάπτυξη στις περιοχές αυτές, υπερτριπλασιάζοντας τον αριθμό των ξενοδοχείων της, λανσάροντας 4 νέα brand και μπαίνοντας σε 12 νέες χώρες και προορισμούς.
Επιπλέον, υπό την υγεσία του, η Hilton αναδείχθηκε ως ο καλύτερος εργοδότης για τους εργαζομένους στην Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία και το τρίτο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στα ΗΑΕ.
Η Hilton προσδοκά να ανοίξει 158 ξενοδοχεία στην περιοχή αυτή την ερχόμενη πενταετία, σε νέες, μεταξύ άλλων, αγορές όπως το Μπαχρέιν, η Γκάνα και η Σιέρα Λεόνε.
Πηγή: tornosnews.gr
Σχετικά Άρθρα
- Συνεργασία Hilton και Green Properties – Μελάκης A.E. για το ÉRA Hotel Heraklion, Tapestry Collection by Hilton
- Ανοίγει τις πύλες του το 2025 το Hilton - Το νέο του όνομα
- Η SWOT Hospitality παρουσιάζει το πολυτελές Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton
- Διοικητικές αλλαγές στην Interamerican
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης -
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου -
Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026 -
ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -
Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026