ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ο Βασίλης Δημακάκος νέος Principal Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 11:22

Τη θέση του Principal στην ομάδα Consulting της Deloitte Ελλάδος αναλαμβάνει ο Βασίλης Δημακάκος από την 5η Αυγούστου 2019.

Ο κ. Δημακάκος έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, Συμβούλων, Πληροφορικής και Gaming, έχοντας εξειδικευτεί στους τομείς στρατηγικής, επαύξησης της εμπειρίας πελάτη (Cx), ανάπτυξης και διαχείρισης προϊόντων (Product Management), επιχειρησιακών λειτουργιών, επενδύσεων, ευρυζωνικότητας και νέων τεχνολογιών, ανάλυσης απαιτήσεων και Programme/Project Management, ενώ διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία σε IT Governance, έργα Ασφάλειας και Sourcing, καθώς επίσης στην αρχιτεκτονική, ανάλυση, σχεδίαση, ανάπτυξη και λειτουργία εφαρμογών πληροφορικής στις περιοχές του CRM, Data Management, Data Warehousing, Τιμολόγησης (Billing), ERP και τηλεφωνικών κέντρων εξυπηρέτησης πελατών.

Κατέχει πτυχίο Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Michigan State University των ΗΠΑ και MBA από το ALBA. Έχει, σημαντική εμπειρία τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και στον κλάδο των Συμβουλευτικών, των εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με βασικό πεδίο ενδιαφέροντος τους τομείς Τεχνολογίας, Media και Τηλεπικοινωνιών και στρατηγικής ανάπτυξης. Το τελευταίο διάστημα, εργάστηκε ως Διευθυντής Ομίλου της INTRALOT στον τομέα «Στοίχημα», όπου ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την προϊοντική ανάπτυξη της στοιχηματικής πλατφόρμας της εταιρείας, καθώς και για τις λειτουργίες trading παγκοσμίως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρόεδρος των ΕΛΠΕ ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου

Το νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Deloitte και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων
  • Έρευνα Deloitte: Κίνητρα και αντικίνητρα για επέκταση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα
  • Deloitte: Εγκαινίασε νέα γραφεία στην Πάτρα και δημιουργεί το Βrainzone
  • Deloitte: Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις στην κατανομή και εκταμιεύσεις κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
  • Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
  • Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime
  • FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania
  • Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion
  • Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version