Προθεσμία έως τα τέλη του έτους έδωσε η Ευρωπαία Επίτροπος Δικαιοσύνης, Βιέρα Γιούροβα, στον αμερικανικό κολοσσό Facebook, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της ΕΕ για τους καταναλωτές, ειδάλλως θα υπάρξουν κυρώσεις.
«Η υπομονή μου έφθασε στα όριά της. Ενώ η Facebook με διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει τελικά σε προσαρμογές στους εναπομείναντες παραπλανητικούς όρους υπηρεσιών έως τον Δεκέμβριο, αυτό συνεχίζεται για πολύ καιρό», δήλωσε η Γιούροβα σε ανακοίνωση.
«Είναι πλέον ώρα για δράση και όχι άλλες υποσχέσεις. Εάν οι αλλαγές δεν εφαρμοστούν πλήρως έως τα τέλη του έτους, θα καλέσω τις αρμόδιες αρχές καταναλωτών να δράσουν άμεσα και να επιβάλουν κυρώσεις στην εταιρεία», δήλωσε.
Η Γιούροβα είχε ζητήσει τον Φεβρουάριο από την εταιρεία και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συμμορφωθούν.
Kομισιόν: Το Facebook να συμμορφωθεί με τους κανόνες, αλλιώς θα έχει κυρώσεις
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:13ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
-
Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
-
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
-
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
-
Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
-
ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία


