ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Εθνική Ασφαλιστική: Οι δράσεις της στο «No Finish Line Athens 2018»

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 16:14

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του No Finish Line 2018, λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου, καθώς 10.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή για να τρέξουν ή να περπατήσουν, προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού στο Ευ Αγωνίζεσθαι, στηρίζει μέσα από το 2ο No Finish Line παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί η Εθνική Ασφαλιστική θα δώσει «το παρών» με τη δική της πολυάριθμη ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα 1.742 χιλιόμετρα που κατέγραψε την περσινή χρονιά και να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Παράλληλα, η Εταιρεία, εκτός από μικρές εκπλήξεις που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της, έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις:

  • Εξειδικευμένοι γυμναστές του γυμναστηρίου «Replayce» της Έρρικας Πρεζεράκου θα παρέχουν σε όλους τους δρομείς συμβουλές, καθώς και προγράμματα προθέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα Facebook της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.facebook.com/ethnikiasfalistiki).
  • "Giga Selfie": Όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν μια «γιγάντια» selfie στο χώρο του περιπτέρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία θα αποστέλλεται στο email τους και θα μπορεί να γίνει upload στο Instagram. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Απριλίου, και ώρες 12:00-19:00.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ευρωπαϊκή Πίστη - MEGA BROKERS: Ενισχύεται η Συνεργασία μεταξύ τους

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 25 Απριλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum
  • Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου
  • Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ
  • Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα»
  • Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version