ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Groupama Ασφαλιστική: Χρυσό βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 12:01

Η Groupama Ασφαλιστική απέσπασε το χρυσό βραβείο στην ενότητα «Ιδιωτικές Επιχειρήσεις» και στην κατηγορία «Έρανοι/Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες», στο πλαίσιο των φετινών Hellenic Responsible Business Awards που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, η Groupama Ασφαλιστική έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση για τις δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς της στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, γεγονός το οποίο αποτελεί επιβράβευση για την επιλογή της εταιρείας να υποστηρίζει σταθερά και έμπρακτα τον συγκεκριμένο οργανισμό τα τελευταία 10 χρόνια, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον. Παράλληλα, αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την πάγια δέσμευση της Groupama Ασφαλιστικής να υλοποιεί συστηματικά Ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θέτοντας, με αυτόν τον τρόπο, την κοινωνία στο επίκεντρο της δράσης της.

Τα Hellenic Responsible Business Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και αποτελούν το θεσμό αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας. Στη φετινή τελετή, η Groupama Ασφαλιστική εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Laurent Thuillier, ο οποίος και παρέλαβε το χρυσό βραβείο, καθώς και από τον Τομέα Επικοινωνίας και ΕΚΕ.

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα, με σκοπό την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΕΑΕΕ: Την 1η Οκτωβρίου 2018 η εφαρμογή της Oδηγίας IDD

Allianz Ελλάδος: Πρώτη και το 2017 στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών στις Γενικές Ασφαλίσεις

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
  • Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance
  • Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση
  • Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031
  • TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version