ΕΑΕΕ: Ανοικτή εκδήλωση μετά τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 11:34Ανοικτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των εργασιών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.
Όπως ενημερώνει η Ένωση, ομιλητές θα είναι: ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και ο κ. Θεόδωρος Μητράκος, Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Η τοποθέτηση της ασφαλιστικής αγοράς θα γίνει από τον κ. Δ. Μαζαράκη, Πρόεδρο της ΕΑΕΕ.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division -
PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο -
Jumbo: Αύξηση 13% των πωλήσεων τον Οκτώβριο και 6,7% στο δεκάμηνο -
Aon Launches Healthcare Risk Capital Vertical to help U.S. Providers and their Insurers Manage and Finance Converging Risk -
Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026 -
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική