ΣΕΣΑΕ: Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη γιορτή
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 16:29Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, και ώρα 21.00 στο BAR DE THEATRE (Βουκουρεστίου – Πανεπιστημίου, Citylink, Στοά Σπύρου Μήλιου, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών με σύνθημα «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά».
«Με χαρούμενη διάθεση και στο πνεύμα των εορταστικών αυτών ημερών, τα Μέλη και οι φίλοι του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., προσφέροντας μέρος του κόστους συμμετοχής τους στην εκδήλωση, θα προσπαθήσουν ξανά να σταθούν δίπλα στην αξιέπαινη προσπάθεια του «Μπορούμε!». Το «Μπορούμε!» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΣΑΕ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion -
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite