Ι.Ο.ΑΣ.: Εθελοντική αιμοδοσία για τα θύματα τροχαίων
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 17:11
Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. για τους τραυματίες από τροχαία συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 16/11 το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» με την υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων, από τις 10:00 έως τις 16:00.
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία ατυχήματα.
Η Αιμοδοσία του Συντάγματος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» (19/11).
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion -
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite