Βραβείο καλύτερου εργοδότη στον κόσμο διεκδικεί η κυπριακή Trust Insurance
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:38Το βραβείο «Καλύτερος Εργοδότης» θα διεκδικήσει στις 23 Νοεμβρίου στο Λονδίνο η κυπριακή εταιρία Trust Insurance, που ήδη συγκαταλέγεται στις 10 κορυφαίες παγκοσμίως.
Αναφερόμενη στη διάκριση που διεκδικεί από το "Investors In People", η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας, κα Σούλα Γιωρκά, τονίζει ότι «το Διεθνές Πρότυπο Investors in People (IIP) δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης, δραστηριοποιείται σε 75 χώρες παγκοσμίως και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 14.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που ορίζει τι χρειάζεται ένας οργανισμός για να οδηγήσει, να υποστηρίξει και να διαχειριστεί καλά το ανθρώπινο δυναμικό του για βιώσιμα και κερδοφόρα αποτελέσματα. Το πρότυπο εξετάζει τις πρακτικές και τα αποτελέσματα σε έναν οργανισμό κάτω από τρεις κατηγορίες επιδόσεων: Ηγεσία, Υποστήριξη και Βελτίωση.
Η Αναγνώριση με το Πρότυπο IIP πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων του οργανισμού σε συνάρτηση με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες του, ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη εξαιρετικού εργοδότη, αποδοτικού χώρου εργασίας και συνεχούς προσανατολισμού στην Αριστεία».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. -
ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών -
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums