Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΙΑΣ
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025 12:57Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, το οποίο εξελέγη από τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, 18 Ιουνίου 2025.
Η σύνθεσή του εξασφαλίζει τη συνέχιση της δυναμικής πορείας των τελευταίων ετών, με νέα προοπτική, ιδέες και διάθεση για εξέλιξη, πάντα με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες των ανθρώπων της ασφαλιστικής αγοράς.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος Giuseppe Zorgno
Αντιπρόεδρος Ελίνα Παπασπυροπούλου
Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου
Ταμίας Νίκος Δελένδας
Μέλη Δημήτρης Γαβαλάκης
Γιάννης Γιαννακόπουλος
Κίμων Ευσταθόπουλος
Ελισάβετ Κοκκίνου
Σωτηρία Μαράκη
Βαγγέλης Οικονομόπουλος
Αλέξανδρος Tέρνερ
Στόχος και δέσμευση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μαζί με τη Γενική Διεύθυνση του Ινστιτούτου, είναι να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα στελέχη και τους διαμεσολαβητές της ασφαλιστικής αγοράς, με έμφαση στην τεχνογνωσία, την επαγγελματική εξέλιξη και την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς το ασφαλιστικό κοινό.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου αναγνωρίζει το σημαντικό έργο του προηγούμενου Δ.Σ. και ευχαριστεί κάθε μέλος του και την Πρόεδρό του, κα Νάντια Σταυρογιάννη, καθώς επί της θητείας τους διαμορφώθηκαν στέρεες βάσεις διαρκούς εκσυγχρονισμού του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ε.Ι.Α.Σ. και ουσιαστικής συμβολής του στις προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς μας.
Σχετικά Άρθρα
- ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης
- ΕΙΑΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής ο κ. Αργύρης Τζικόπουλος
- ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με δύο εξειδικευμένα σεμινάρια για τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις
- ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Συλλεκτικών Αντικειμένων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027