ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Συνάντηση ΕΑΔΕ με την ΕΑΕΕ για τα θέματα στην ασφάλιση Υγείας

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2025 12:40

Σε συνέχεια της πρόσκλησης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος μετά και την αποστολή των Θέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος σε θέματα της ασφάλισης υγείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο φορέων την Τετάρτη, 5 Μαρτίου, στα Γραφεία της ΕΑΕΕ.

Αντικείμενο της συζήτησης και του ειλικρινούς διαλόγου που αναπτύχθηκε ήταν η αναζήτηση και η επιδίωξη κοινώς αποδεκτών λύσεων για τα ζητήματα της ασφάλισης υγείας, ενώ υπήρξαν και τοποθετήσεις τόσο σε προτάσεις άμεσων λύσεων όσο και σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές, οι οποίες προϋποθέτουν τη βούληση και τη συνεργασία της Πολιτείας.

Η Διαμεσολάβηση μέσω της ΕΑΔΕ παραμένει σταθερά προσηλωμένη στον ανοιχτό διάλογο και στη διαρκή και ουσιαστική συμμετοχή σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο, με γνώμονα πρωτίστως το όφελος για τους ασφαλισμένους, αλλά και του συνόλου των συμμετεχόντων σε αυτόν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινή την διάθεση για συνέχιση του διαλόγου και περαιτέρω συνεργασία προς την κατεύθυνση βιώσιμων και δίκαιων λύσεων.

Στην συνάντηση συμμετείχε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΔΕ κ.κ. Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ρούσσης, Γενικός Γραμματέας, Μιχάλης Τζωρτζωρής, Ταμίας και Μαρία Δημητρίαδη, Μέλος και οι εκπρόσωποι της ΕΑΕΕ κ.κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Σχεδιασμού, Γιάννης Καντώρος, Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια, Εύα Βαρουχάκη, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Syndea και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας «Ένωση» εγκαινιάζουν το νέο τους γραφείο

ΣΑΔΧ: Σειρά από δράσεις ενημέρωσης του κοινού & προβολής και στήριξης των μελών του

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
  • Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  • ΕΑΕΕ: Στο 51,5% η κάλυψη των οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών
  • Η ΕΑΔΕ αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση
  • Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031
  • TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης
  • Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου
  • Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026
  • ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version