Γενική Διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 16:38Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθύντρια της Insurance Europe. Η Thea θα αναλάβει στις 4 Νοεμβρίου 2024 τη διεύθυνση της Michaela Koller, η οποία υπηρέτησε ως γενική διευθύντρια της Insurance Europe τα τελευταία 18 χρόνια.
Η Thea Utoft Høj Jensen εντάσσεται στην Insurance Europe από την παγκόσμια εταιρεία FTI Consulting, όπου είναι Ανώτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος και Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών στο γραφείο τους στις Βρυξέλλες. Η Thea φέρνει σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και των ευρωπαϊκών υποθέσεων, έχοντας εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένης της δανικής κυβέρνησης.
Η Thea Utoft Høj Jensen δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων στην ηγεσία της Insurance Europe για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να εργαστώ για λογαριασμό κάθε μέλους, για να συνεχίσω να προάγω τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η ασφάλιση και η αντασφάλιση για την ευρωπαϊκή οικονομία. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος μιας ομάδας Insurance Europe, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα για τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της».
Σχετικά Άρθρα
- Reinsurance Advisory Board appoints Hannover Re’s Jungsthöfel and PartnerRe's Meyenhofer in leadership transition
- Insurance Europe: 4 στους 10 Ευρωπαίους και 6 στους 10 Έλληνες εξακολουθούν να μην αποταμιεύουν για τη σύνταξή τους
- Call for Evidence EIOPA για τις συντάξεις καθορισμένων εισφορών (Defined Contribution pensions)
- EU’s savings and investments plan: insurers back ambition and set out recommendations
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Πυρκαγιά σε φορτηγό-οχηματαγωγό της Blue Star βόρεια της Μυκόνου - Σε εξειδικευμένες εταιρείες η διαχείριση του πλοίου και η προστασία του περιβάλλοντος -
Air France: Στην κορυφή του κόσμου η «La Première» στα βραβεία Skytrax 2026 -
INTERLIFE: Κερδοφορία και αύξηση βασικών οικονομικών μεγεθών στο Α΄ εξάμηνο του 2026 -
Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ η επέκταση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTMIS) και Πληροφόρησης -
Condor: Στο δίκτυό της η Αθήνα από το 2027 - Νέες πτήσεις από Φραγκφούρτη -
Το lounge της Star Alliance στο Παρίσι διατηρεί τον τίτλο του κορυφαίου Lounge Αεροπορικής Συμμαχίας στον κόσμο