ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PRIME INSURANCE
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 16:12Ο Άγιος Βασίλης άνοιξε απλόχερα την αγκαλιά του και υποδέχθηκε όλα τα παιδιά του Δικτύου των Συνεργατών και των υπαλλήλων της Prime Insurance. Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από την Prime Insurance στα Village Cinemas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, τα παιδιά είδαν την ταινία «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν», διασκέδασαν και γέλασαν με την καρδιά τους.
Σε μια ελάχιστη πράξη στήριξης, αγάπης και κοινωνικής υπευθυνότητας, η Prime Insurance φιλοξένησε και φέτος στην προβολή παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού & τα Παιδικά Χωριά SOS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Φεύγοντας όλα τα παιδιά πήραν δώρα, μοιράστηκαν τη χαρά τους και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη, σηματοδοτώντας ελπιδοφόρα την έλευση των εορτών και του Νέου Έτους.
Σχετικά Άρθρα
- Εξαγορά της Prime Insurance από την GRAWE
- «Φλερτ» Τράπεζας Κύπρου με την τοπική θυγατρική της Εθνικής Ασφαλιστικής - Κινητικότητα και στην Prime Insurance
- Village Cinemas: Το πρόγραμμα επιβράβευσης Village Pass, με νέα προνόμια για τους θεατές
- Τέσσερις ασφαλιστικές ενδιαφέρονται για τις μετοχές του Δημήτρη Κοντομηνά στην Prime Insurance
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027