ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ομοσπονδία Αρτοποιών: Ασφαλιστήριο πρόγραμμα για τα μέλη της από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:48

Tο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η προώθηση και προαιρετική διάθεση ενός ασφαλιστηρίου προγράμματος προς όλους τους αρτοποιούς της χώρας, με ιδιαίτερο προνομιακό κόστος, όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος με επιστολή της προ τα μέλη της.

Στην επιστολή υπογραμμίζεται πως «με αφορμή τις πρόσφατες ακραίες φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν στη Θεσσαλία από τις πλημμύρες, το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ασφαλιστικές καλύψεις για πλημμύρα ακόμη και για υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους, με προκαθορισμένους όρους και απαλλαγές. Επίσης, περιλαμβάνει κάλυψη αποζημίωσης αλλοίωσης εμπορευμάτων εντός ψυγείων μετά από ξαφνική και χωρίς προειδοποίηση διακοπή ρεύματος πέραν των 12 συνεχόμενων ωρών, με προκαθορισμένα όρια αποζημίωσης».

Στην επιστολή υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε τεθεί σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, από τον Απρίλιο 2022 στα πλαίσια της έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ στην Θεσσαλονίκη, οπότε και αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει από μέρους της ομοσπονδίας η διερεύνηση της ασφαλιστικής αγοράς, με σκοπό την ασφαλιστική κάλυψη των επαγγελματικών περιουσιακών στοιχείων των αρτοποιείων (κτιριακές εγκαταστάσεις των αρτοποιείων, μηχανήματα, εξοπλισμό, πρώτες ύλες, εμπορεύματα κ.α.).

Ακολούθως, ανατέθηκε το θέμα σε επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης προκειμένου να προτείνει «ένα πρόγραμμα ασφάλισης άρτιο και με τους καλύτερους οικονομικούς όρους» και υπήρξε προσφορά από την εταιρείας «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» η οποία κρίθηκε ως η πιο ολοκληρωμένη αναφορικά με τις καλύψεις αλλά και τους οικονομικούς όρους και ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε τη συνεργασία με την εταιρεία.

«Ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται, με αφορμή τις πρόσφατες ακραίες φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν στη Θεσσαλία από τις πλημμύρες, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ασφαλιστικές καλύψεις για πλημμύρα ακόμη και για υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους, με προκαθορισμένους όρους και απαλλαγές.

Επίσης, περιλαμβάνει κάλυψη αποζημίωσης αλλοίωσης εμπορευμάτων εντός ψυγείων μετά από ξαφνική και χωρίς προειδοποίηση διακοπή ρεύματος πέραν των 12 συνεχόμενων ωρών, με προκαθορισμένα όρια αποζημίωσης».

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η προώθηση και προαιρετική διάθεση του ασφαλιστηρίου προγράμματος προς όλους τους αρτοποιούς της χώρας, με ιδιαίτερο προνομιακό κόστος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΕΑΕΕ: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κεφαλαιακή επάρκεια για τις φυσικές καταστροφές

Η Eurolife FFH εγκαινίασε ακόμη έναν παιδικό σταθμό, αυτή τη φορά στο ακριτικό Καστελόριζο

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Ευρώπη Ασφαλιστική: Από τέλος Οκτωβρίου στην CrediaBank μέσω της συγχώνευσης της ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS
  • ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Γενικός Διευθυντής ο κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος
  • ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο κ. Σπύρος Κροκίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division
  • PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο
  • Jumbo: Αύξηση 13% των πωλήσεων τον Οκτώβριο και 6,7% στο δεκάμηνο
  • Aon Launches Healthcare Risk Capital Vertical to help U.S. Providers and their Insurers Manage and Finance Converging Risk
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version