Life Plan: Επιβράβευση των συνεργατών για 10η χρονιά, με τετραήμερο ταξίδι στην Κύπρο
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:54Συνεχίζοντας την παράδοση επιβράβευσης των συνεργατών που κάλυψαν τον παραγωγικό στόχο, η Life Plan επέλεξε για φετινό προορισμό, την Κύπρο.
Για άλλη μια χρονιά, το ταξίδι υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife FFH, από τις 30 έως τις 2 Απριλίου 2023. Κατά την διάρκεια της τετραήμερης παραμονής τους, στην Κύπρο, οι συνεργάτες της Life Plan είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να γευτούν τις νοστιμιές του νησιού της Αφροδίτης.
Πρώτος σταθμός επίσκεψης ήταν το Anama Concept home, όπου περίμενε τους συνεργάτες της Life Plan μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και συναντήθηκαν με διακεκριμένους ασφαλιστές της Universal Life, τους οποίους συνόδευσαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Κούλλης Σαββίδης και διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στις δυο χώρες αλλά και να λάβουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων για τον κλάδο.
Η τετραήμερη εκδρομή για τους συνεργάτες της Life Plan περιλάμβανε επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους του νησιού, όπως την Πέτρα του Ρωμιού (γενέτειρα της Αφροδίτης) και τους τάφους των Βασιλέων στη Λεμεσό αλλά και επίσκεψη στο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσίας. Φυσικά από το ταξίδι, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια στάση στον Όμοδο, το γραφικό και όμορφο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, με τα στενά δρομάκια και τα παραδοσιακά πετρόκτιστα σπίτια, που είναι κτισμένο στην πλαγιά του βουνού
Για 10η συνεχή χρονιά, η Life Plan, τίμησε τους συνεργάτες με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, επιβραβεύοντας την εργατικότητα, την στοχοπροσήλωση και την συνέπεια των συνεργατών της.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες του ταξιδιού:
Κουκουλιάκου Φωτεινή (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Πετρίδης Γιώργος (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Κλάρα Κατερίνα
Παλιού Κωνσταντίνα
Λέφα Βασίλη
Μιχαλόπουλο Γιάννη
Κατσίλη Χριστίνα
Στο ταξίδι συμμετείχε και το διοικητικό στέλεχος της εταιρείας Κρίκου Ελένη.
Την ομάδα των επιτυχόντων συνόδευσαν ο ιδιοκτήτης της Life Plan και συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων, Δημήτρης Γαβαλάκης και και εκ μέρους της Eurolife FFH, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων Νίκος Δελένδας και ο Διευθυντής Πωλήσεων, Νίκος Χουλιάρας.
Σχετικά Άρθρα
- Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών για τα 15 χρόνια λειτουργίας της
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Βράβευση διακριθέντων Συνεργατών σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας
- Life Plan: Τελετή Απονομής Βραβείων 2025
- LIFE PLAN: Επιβράβευση των συνεργατών για 12η χρονιά με 4ήμερο ταξίδι στη Σικελία
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities -
Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group -
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση -
Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026 -
QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price