ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

NN Accelarator+: Νέο Επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε Ασφάλιση

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 14:55

Η NN Hellas διαθέτει το NN Accelerator+, ένα νέο ασφαλιστικό - επενδυτικό προϊόν, το οποίο συνδέεται με επενδύσεις σε μερίδια εσωτερικών μεταβλητών κεφαλαίων, και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ασφαλισμένου.

Το νέο πρόγραμμα NN Accelarator+ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, αποταμιεύοντας προγραμματισμένα, να επενδύουν σταδιακά και μακροχρόνια, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν κάποιο κεφάλαιο.

Ταιριάζει σε όσους επιθυμούν να συσσωρεύσουν κεφάλαιο, προσαρμόζοντας το ύψος του ασφάλιστρου που καταβάλλουν, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και υποχρεώσεις τους, αλλά και διατηρώντας τη δυνατότητα να ενισχύουν το κεφάλαιό τους με έκτακτες καταβολές, συνδυάζοντας τη δυνατότητα επένδυσης με τα οφέλη μιας ασφάλισης ζωής. Προσφέρει ευελιξία στους τρόπους και τις επιλογές επένδυσης. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που ενδιαφέρονται για προγράμματα, τα οποία συνδέονται με αειφόρες επενδύσεις που συνεισφέρουν σε περιβαλλοντικούς ή/και κοινωνικούς στόχους.

Ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas, σημείωσε σχετικά: «Στην NN Hellas υλοποιούμε μια ιδιαίτερα πελατοκεντρική επιχειρηματική στρατηγική, παρέχοντας εξαιρετική "εμπειρία" μέσα από κάθε μας προϊόν. Το νέο πρόγραμμα NN Accelarator+ προσφέρει μια σημαντική ασφαλιστική κάλυψη, συνδεδεμένη με πολλές επενδυτικές επιλογές, για όσους θέλουν να φροντίζουν όσα έχουν σημασία στο παρόν, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Groupama Ασφαλιστική δίπλα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Με σειρά θεμάτων το ΕΕΑ σε μια πρώτη συνάντηση με τον Σταύρο Κωνσταντά στην ΔΕΙΑ

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Η Εθνική Τράπεζα, η NN Hellas και τα σενάρια για deals
  • Έως 7% οι αυξήσεις στα ισόβια προγράμματα υγείας και από την NN Hellas
  • Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas: «Μαζί... πιο δυνατοί από ποτέ!»
  • Μεταβίβαση ομαδικού συνταξιοδοτικού συμβολαίου από την NN Hellas στην Εθνική Ασφαλιστική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου
  • Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής
  • Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης
  • Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας
  • Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version