ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ευρωπαϊκή Πίστη: “True Leader” εταιρία για 12η συνεχόμενη χρονιά

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 12:05

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε “True Leader” εταιρεία στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των τεσσάρων επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης: κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, διακεκριμένη θέση στον κλάδο της βάσει του κύκλου εργασιών και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 90 καλύτερες επιχειρήσεις - ηγέτες στην Ελληνική αγορά, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ισολογισμούς 30.000 εταιριών.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Chief Operations Officer της Εταιρίας κ. Στέφανος Βερζοβίτης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της Εταιρίας μας στη λίστα με τους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας για 12η συνεχόμενη χρονιά μας τιμά και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Μία διάκριση που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόνο 4 οργανισμοί ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας».

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θεωρεί υποχρέωσή της να συμβάλλει σε ένα μέλλον με ανθρώπινο πρόσωπο και δεσμεύεται να αποτελεί παράδειγμα για το πως οι εταιρίες μπορούν να αναπτύσσονται τόσο οικονομικά, όσο και υπεύθυνα απέναντί στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Τέσσερις ασφαλιστικές ενδιαφέρονται για τις μετοχές του Δημήτρη Κοντομηνά στην Prime Insurance

534 δράσεις από τον ΣΕΜΑ για την ασφαλιστική αγορά και την κοινωνία

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Η UNI-PHARMA SA διακρίνεται ως True Leader 2024 της ελληνικής οικονομίας από την ICAP
  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ανάκληση των αδειών της Ευρωπαϊκής Πίστης και αύξηση Μ/Κ της Allianz
  • Allianz Ελλάδος - Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενώνονται νομικά, για τη δημιουργία μίας εταιρίας στην Ελλάδα
  • Ευρωπαϊκή Πίστη: Στη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας
  • Elvalhalcor: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Καραμπατέας
  • Γ. Καραβίας (Eurobank): Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη έχει διαρραγεί - Δημοσιονομική σύνεση και επενδύσεις η απάντηση
  • Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την HotelREZ Hotels & Resorts
  • Barclays PLC Q326 Results Announcement
  • Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version