ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Έλαβε διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:19Η ΜINETTA Ασφαλιστική έλαβε τιμητική διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN Ελλάδος). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 15/12 στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Responsible Management Excellence Awards 2022”, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και η Εταιρία πέτυχε τη διάκριση ΟLYMPIC RHETORIC WREATH.
Συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική πιστοποιήθηκε αναβαθμίζοντας την επίδοσή της - και βραβεύτηκε για ακόμη μια χρονιά - από το EBEN GR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Νίκος Μόσχοβος, Διεθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ανέφερε: «Το 2023 η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι οι άνθρωποι που αλληλεπιδρούν με τον οργανισμό μας, μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη η οποία χωρίς Επιχειρηματική Ηθική και Κοινωνική Υπευθυνότητα δεν μπορεί να υπάρξει. Με μεγάλη χαρά λοιπόν παραλαμβάνουμε αυτή τη διάκριση, καθώς αποτελεί αναγνώριση για όλη την ομάδα της ΜΙΝΕΤΤΑ αλλά και δέσμευση για ακόμα πιο έντονη προσπάθεια στο μέλλον».
Σχετικά Άρθρα
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εργαζόμενοι και συνεργάτες έδωσαν τη δική τους «νότα» στην Εξυπηρέτηση για 11η συνεχή χρονιά
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέα Γενιά Ασφαλιστικών Προγραμμάτων (Gen2) τα οποία συνδυάζουν καλύψεις των Κλάδων Ζωής & Υγείας
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Κέρδη 11,3 εκατ. ευρώ - Διεύρυνση πελατολογίου 22% για το 2025
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Βράβευση διακριθέντων Συνεργατών σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. -
ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών -
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums