ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ετήσια συνάντηση για το Δίκτυο Exclusive της Groupama Ασφαλιστικής

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 14:46

H Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, την καθιερωμένη συνάντησή της με τους κορυφαίους-διακεκριμένους Συνεργάτες του Δικτύου Exclusive.

Τα στελέχη της Groupama Ασφαλιστικής και οι Συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, να εξετάσουν ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους Συνεργάτες και αντίστοιχα να προγραμματίσουν συγκεκριμένες δράσεις μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Στο δείπνο που ακολούθησε συμμετείχαν επιπλέον ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, μέλη της Διοίκησης και το σύνολο των επικεφαλής του Δικτύου Exclusive.

Ο κ. Κάτσιος, παρουσιάζοντας τα επιτυχημένα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς και της οικονομίας γενικότερα, ευχαριστώντας παράλληλα όλους για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά τους: «Σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία και με δεδομένη την πίεση που υφίσταται η ασφαλιστική αγορά σε επίπεδο τιμών, καταφέραμε με τη δική σας συμβολή να καταγράψουμε 4,6εκ.€ κέρδη και σημαντική άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας και Σίγουρα δίπλα στους ασφαλισμένους μας».

Ο κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, τόνισε με τη σειρά του: «Καταφέραμε να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας, με αξιοσημείωτη άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων κατά 6,5%. Το κοινό όραμα και η αφοσίωσή σας έθεσαν τα θεμέλια για την επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων της εταιρείας μας το 2021 και αποτελούν παρακαταθήκη για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

37 Νέοι European Insurance Intermediaries της EFICERT αποφοιτούν από Διεθνές Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης του Ε.Ι.Α.Σ

Ατλαντική Ένωση: Ενέργειες για τους πληγέντες απο την πυρκαγιά στην Πεντέλη 2022 

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Η Groupama Ασφαλιστική επίσημη ασφαλιστική εταιρεία στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora Insurance
  • Groupama Ασφαλιστική: Ημέρα βραβεύσεων για το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας
  • Ο Όμιλος Groupama για τις διακρίσεις των διεθνών θυγατρικών του μεταξύ των οποίων και η Groupama Ασφαλιστική
  • Ο Hassène Feki αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην Groupama Ασφαλιστική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική
  • Everest Announces Agreement to Sell Chile Insurance Operations to AIG
  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version