Τελετή Απονομής Βραβείων Life Plan 2022

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 16:25
Τελετή Απονομής Βραβείων Life Plan 2022

Σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, η ετήσια Τελετή Απονομής των βραβείων στους συνεργάτες της Life Plan, στο κτήμα Βαλασία.

Για μία ακόμη χρονιά, η Life Plan επιβράβευσε τους συνεργάτες της για την συνέπεια, το ήθος αλλά και την προσήλωση στους υψηλούς επαγγελματικούς στόχους που θέτουν κάθε χρόνο.

Ο ιδρυτής της Life Plan, Δημήτρης Γαβαλάκης, κατά την παρουσίασή του με τη φράση «Είμαστε υπερήφανοι για..» ανέδειξε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την εταιρία ξεχωριστή, τόσο για τους παραγωγικούς και ποιοτικούς δείκτες, όσο και για την φιλοσοφία ,την δομή και την οργάνωση της.
Έμφαση δόθηκε, στο ιδιαίτερα «οικογενειακό» κλίμα μεταξύ των συνεργατών - για το οποίο αξίζει να αναφερθεί ότι έκαναν λόγο στους χαιρετισμούς που απηύθυναν και οι καλεσμένοι, αλλά και στην αξία που δίνει η Life Plan τόσο στην εκπαίδευση, υπενθυμίζοντας ότι είναι η μόνη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα η οποία είναι affiliated member της Limra και ταυτόχρονα συνδεδεμένο μέλος του ΕΙΑΣ, όσο και στην επένδυση στις νέες τεχνολογίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κο Δημήτρη Γαβαλάκη στην νέα Ψηφιακή εφαρμογή (OnLine και Mobile Application) η οποία σχεδιάστηκε από την Life Plan για τους συνεργάτες της, τονίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της.

«…Τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαμε και εξελίξαμε επί 25 χρόνια στο management ασφαλιστικών πρακτόρων μαζί με την τεχνογνωσία μας αποτελούν τη μαγιά της συγκεκριμένης καινοτομίας, δημιουργώντας ένα μοναδικό εργαλείο για τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της εταιρίας μας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυριανές προκλήσεις του επαγγέλματός μας»

Lifeplan 1

Αναλυτικά η φετινή Απονομή Βραβείων έχει ως εξής:

 Κλάρα Κατερίνα
2η σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών - 2η σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου -
Limra International Award for Productivity Gold & International Quality Award

 Κουκουλιάκου Φωτεινή
1η σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου - 1η σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών Κλάδου Γενικών Ασφαλίσεων
Limra International Award for Productivity Silver

 Πανδή – Παλιού Κωνσταντίνα
1η σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών - 3η σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου
Limra International Award for Productivity Silver & International Quality Award

 Αλεξάνδρου Θωμάς
3ος σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών

 Κατσίλη Χριστίνα
1η σε αριθμό νέων πελατών κλάδου Ζωής
1η Νέα συνεργάτης σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών (Βραβείο ‘Σταμάτης Συγγρός’)
Limra International Award for Productivity Silver & International Quality Award

 Μιχαλόπουλος Ιωάννης
1ος Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

 Καραγιάννης Ανδρέας
2ος Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, από την Eurolife FFH οι Ν. Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, Ν. Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων και ο Λ. Σίδερης, Διευθυντής Δικτύου Πωλήσεων, από την NN Hellas II, οι Δ. Νοδάρος Chief Sales Officer NN Hellas , Μ. Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου, Α. Δένδης, Corporate Sales Manager και ο Β. Χατζηνικολής, Senior Account Executive Corporate Sales, από την ΕΘΝΙΚΗ ο κ. Μ Τάτσης Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, από την GROUPAMA , o K. Σεμερτζόγλου Εμπορικός Διευθυντής ,από την Cromar Insurance Group , ο κ. John Croker, Διευθύνων Σύμβουλος, από την INTERASCO η κα. Ν. Γιαννιού Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing , από την Interamerican ο κ. Μ. Μοσχονάς, Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού δικτύου του Ομίλου και η κα. Σ. Αρβανιτάκη Senior Account Manager , από την Generali ο Κ. Ρεμούνδος, Group Sales Manager & η κα. Σ. Δήμου Account Executive Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, από την A.I.G, η Δ. Τσιμάρα , Business Developer Distribution , από την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ο Χ. Τούλας και ο Κ.Χρονόπουλος , Sales Supervisor από την ALLIANZ.

Η επιτυχημένη βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και με πολλές στιγμές χαράς στον υπέροχο χώρο του κτήματος.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok